Christelijke zorgverlener vinden

Geloof en zorg houden soms verband met elkaar. Bijvoorbeeld bij psychische zorg (GGZ) komt dit vaak naar voren. Dan is het fijn als een zorgverlener uw vragen begrijpt. En dat u daarover kunt praten. Wij helpen u bij het vinden van een christelijke zorgverlener.

Controleer altijd eerst naar welke soort zorgverlener u kunt

In het online vergoedingenoverzicht leest u naar welke zorgverlener u kunt. Dit verschilt per vergoeding. Bij psychosociale hulp kunt u bijvoorbeeld alleen naar zorgverleners met het Certificaat Christelijke Zorg. Bezoekt u een zorgverlener zonder contract? Dan geldt vaak een lagere of soms geen vergoeding. 

In onze Zorggids vindt u (christelijke) zorgverleners mét contract

In onze Zorggids vindt u alle zorgverleners met wie wij afspraken hebben. Dit noemen we gecontracteerde zorgverleners. Christelijke zorgverleners herkent u aan het symbool van een Ichthusvisje.

Naar de Zorggids

Op Ikzoekchristelijkehulp.nl vindt u christelijke zorgverleners

Ikzoekchristelijkehulp.nl is een handige zoekmachine. U vindt er veel christelijke zorgverleners. Ook kunt u er ervaringen lezen en delen. Let op: op Ikzoekchristelijkehulp.nl staan ook zorgverleners die wij niet vergoeden.

Wij helpen u bij het vinden van christelijke zorg

Tip!
Met De christelijke | Zorgcoach helpen wij u persoonlijk bij het vinden van zorgverleners bij:
  • christelijk verantwoorde IVF
  • psychische zorg (GGZ)
  • wijkverpleging

Vraag hulp aan De christelijke | Zorgcoach

Voor andere soorten zorg kunt u ook De christelijke | Zoekadvies krijgen. Zoals bij kraamzorg of relatietherapie. U krijgt dit advies via e-mail.