Zakelijk

Welkom op de pagina Zakelijk. Een speciale informatiepagina voor werkgevers met een collectief contract bij De christelijke zorgverzekeraar. Naast premiekorting voor uw medewerkers bieden wij meer. Lees er meer over.

Geloof en gezondheid samenbrengen

Ik ben Wim. In mijn werk kom ik bij veel organisaties over de vloer. Zij maken collectieve afspraken voor hun medewerkers of leden. Wat ik bijzonder mooi vind waar wij als christelijke zorgverzekeraar een rol in mogen betekenen? Bekijk mijn filmpje!

jong gezin op de fiets

Present! Light

Heeft u een collectief contract bij ons? Dan heeft u ook toegang tot Present! Light. Een gezondheidsoplossing van Zilveren Kruis. Zij zijn daar expert in. Door de samenwerking met hen, kunnen uw medewerkers hiervan gebruik maken.

Jonge dame op de bank

Online christelijke zelfhulp

Uw medewerkers kunnen gebruikmaken van online zelfhulp. Het kost uw medewerkers niets. Er zijn 18 onderwerpen waar uw medewerkers uit kunnen kiezen. Zoals depressieve gevoelens, burn-out en beter slapen.

Nieuwe medewerker

Nieuwe medewerker in dienst?

Vertel uw nieuwe medewerker over de voordelen van een collectieve zorgverzekering bij De christelijke zorgverzekeraar. Op uw collectieve pagina ziet uw medewerker de premie, korting en voordelen van onze zorgverzekering.