Wij geloven dat het samen kan

Samen met u. Wij zorgen ervoor dat u en uw medewerkers goed verzekerd zijn. En komen op voor wat een brede groep christenen belangrijk vindt aan zorg. Samen met u, onze partner. Want hoe meer mensen er via u voor ons kiezen, hoe beter we dit voor elkaar krijgen.
Bekijk uw premie
Op deze pagina leest u meer over de voordelen van een collectieve zorgverzekering. Heeft u vragen? Of bent u geïnteresseerd in een collectieve zorgverzekering voor uw medewerkers of leden? Neem dan contact op met de afdeling Relatiebeheer 071 308 38 86.

Bekijk hier ons verhaal

Als christelijke zorgverzekeraar brengen we geloof, zorg en gezondheid samen. We komen op voor bescherming van het leven. We werken aan inzicht, behoud en kwaliteit van christelijke zorg. En we moedigen mensen aan om geloof en gezondheid een plek te geven in hun leven. Ontdek hoe we dit doen.
jong gezin op de fiets

Present! Light

Heeft u een collectief contract bij ons? Dan heeft u ook toegang tot Present! Light. Een gezondheidsoplossing van Zilveren Kruis. Zij zijn daar expert in. Door de samenwerking met hen, kunnen uw medewerkers hiervan gebruik maken.

Jonge dame op de bank

Online christelijke zelfhulp

Uw medewerkers kunnen gebruikmaken van online zelfhulp. Het kost uw medewerkers niets. Er zijn 20 trainingen waar uw medewerkers uit kunnen kiezen. Zoals depressieve gevoelens, burn-out en beter slapen.

Nieuwe medewerker

Nieuwe medewerker in dienst?

Vertel uw nieuwe medewerker over de voordelen van een collectieve zorgverzekering bij De christelijke zorgverzekeraar. Op uw collectieve pagina ziet uw medewerker de premie, korting en voordelen van onze zorgverzekering.