Wij geloven dat het samen kan

Wij hebben afspraken met werkgevers, hogescholen en ledenorganisaties. Zo kunt u kiezen met uw hart en loopt u geen korting mis.

Maak kennis met De christelijke zorgverzekeraar

De Bijbel is onze basis. De standpunten uit de Bijbel vertalen we waar mogelijk naar onze verzekeringen, vergoedingen en services. We bieden inspiratie om goed voor onszelf en elkaar te zorgen. En we vragen samen met u en onze partners aandacht voor betekenisvolle, christelijke zorg. Ook zorgen we ervoor dat u goed verzekerd bent voor algemene zorg. Zoals bijvoorbeeld een vergoeding voor de huisarts, het ziekenhuis of wijkverpleging. En dat u binnen 2 werkdagen uw vergoeding op uw rekening ontvangt.

Met uw keuze voor ons maakt u mooie dingen mogelijk

  • Steun voor medisch-ethisch onderzoek vanuit een christelijke kijk. Zorg rondom het levenseinde. En hulp van een vertrouwensarts bij levensvragen.
  • Steun voor Ikzoekchristelijkehulp.nl. Afspraken met christelijke zorgverleners. En vergoedingen voor christelijke zorg in onze aanvullende verzekeringen.
  • Aandacht voor sterke relaties, ouder worden en geloof en gezondheid. Met informatie, podcastseries, gesprekskaartjes en nog veel meer.

Waar kunnen we u mee helpen?

Klantenservice

0800 7765433

(ma-vr, 8.30 - 17.30 uur)

Speciaal voor u

KlantenMonitor Zorgverzekeringen met een waardering van 8,3 8,3 Klantenmonitor Zorgverzekeringen