Zorgen voor elkaar en jezelf

Wij doen meer dan verzekeren alleen. We ontwikkelen programma's die mensen helpen om goed voor elkaar en zichzelf te zorgen. Met aandacht voor wat je doet, wilt en gelooft. We delen handige tips en helpen met vergoedingen, services en middelen.

De Bijbel laat ons zien hoe belangrijk het is om goed voor onszelf en elkaar te zorgen. We helpen u daarbij. Een mooi voorbeeld hiervan is het programma Geloof en gezondheid. Daarmee moedigen we u aan om aandacht te geven aan lichaam, ziel en geest. We helpen stellen om te werken aan een sterke relatie. Want goede relaties hebben een positieve invloed op uw leven. Ook bieden we informatie en hulp voor ouderen.

Sterke gezinnen

Als gezin sta je, samen, midden in de wereld. Wat maakt een gezin sterk? En wat als het even niet zo makkelijk gaat?

Rouw

Soms staat het leven ineens helemaal stil. Verlies van een dierbare of verlies van gezondheid kan alles op z’n kop zetten. Wat gebeurt er dan met je? Hoe ga je om met je verdriet?

Geloof en gezondheid

Doe mee met ons programma Geloof en gezondheid. Geniet 4 weken lang van feestelijke recepten. Ervaar het bidden met de Bijbel. Leer ontspannen en rust vinden. Meedoen kost niets.
Man en vrouw omhelzen elkaar op het strand

Sterke relaties

Je relatie goed houden, hoe doe je dat op een leuke manier? Wij helpen u daarbij! Vraag onze gesprekskaartjes aan, luister een podcastserie vol tips en informatie, of download 1 van onze werkboekjes.
Ouder echtpaar lachen naar elkaar op het strand

Ouder worden

Als mens en zeker ook als oudere hebben wij anderen nodig. Voor hulp, zorg en steun. Wij helpen u om er voor elkaar te zijn. En elkaar te begrijpen. Zo kunt u bijvoorbeeld gesprekskaartjes aanvragen. 

Een goede relatie en gezondheid

Patiënten die getrouwd zijn hebben een hogere overlevingskans bij kanker. 10 jaar na de diagnose leeft nog 57,5%. Dit is 36,8% bij gescheiden patiënten. Ook hebben zij 42% minder kans op het ontwikkelen van hart- en vaatziekten. Alle reden om mensen bewust te maken en te helpen relatieproblemen te voorkomen. Nu zoekt slechts 10% van de getrouwde stellen met relatieproblemen hulp.

Samen kunnen we van betekenis zijn

Nog geen klant? Bekijk dan eens of onze zorgverzekering bij u past en bereken uw premie. Samen zorgen we ervoor dat er christelijke zorg is, voor uzelf en voor anderen. In ons magazine Liv leest u meer over christelijke zorg. Ontvang gratis ons magazine Liv.

Magazine Liv aanvragen