De christelijke | Zoekadvies

Met De christelijke | Zoekadvies helpen wij u bij het vinden van christelijke zorg. Dit doen wij voor iedereen. Ook als u geen klant bent bij De christelijke zorgverzekeraar.

Ikzoekchristelijkehulp.nl is een handige zoekmachine

U zoekt makkelijk op soort hulpverlening, ziektebeeld, naam van een instelling of op een trefwoord. Zo vindt u snel de christelijke hulpverleners in uw buurt. Controleer voordat u een afspraak maakt of u voor de zorg verzekerd bent. En of wij de zorgverlener vergoeden.

Wij helpen u graag bij het vinden van christelijke zorg

Vind u het lastig om zelf online te zoeken naar een zorgverlener? Of weet u niet welke keuzes u kunt maken? Vraag ons gerust om advies: 071 308 38 89. Wij kunnen u het beste helpen als u al weet naar welke soort zorgverlener u wilt. Uw huisarts kan u daarover advies geven.

Wij zoeken voor u de beste zorg in uw buurt

Wij helpen u graag bij het vinden van christelijke zorg. Dit doen wij als volgt:

  1. We kijken hoe u verzekerd bent. Dit staat in Mijn | Polis.
  2. We controleren welke vergoeding u krijgt en waar u terecht kunt.
  3. We controleren in de Zorggids of de zorgverlener een contract heeft. Bezoekt u een zorgverlener die geen contract heeft? Dan krijgt u soms een lagere vergoeding.
  4. We zoeken op Ikzoekchristelijkehulp.nl zorgverleners in uw buurt

Wij adviseren u eerst gecontracteerde zorgverleners

Met gecontracteerde zorgverleners hebben wij afspraken over kwaliteit, veiligheid en prijs. Als u naar een gecontracteerde zorgverlener gaat heeft dat voordelen. De vergoeding is vaak hoger dan bij een niet-gecontracteerde zorgverlener. Ook hoeft u de rekening niet voor te schieten. De zorgverlener stuurt deze direct naar ons toe.

Zijn er geen christelijke, gecontracteerde zorgverleners?

Of is de afstand te groot? Dan vermelden wij ook de niet-gecontracteerde zorgverleners. U stuurt de rekening zelf naar ons toe. In ons advies leest u hoeveel wij dan vergoeden.

Ook als u geen klant bent, helpen wij u graag

Wij zoeken voor u christelijke zorgverleners in uw buurt. Wilt u een van deze zorgverleners bezoeken? Vraag dan eerst uw zorgverzekeraar naar de hoogte van de vergoeding.

Ik vind het echt heel vriendelijk dat De christelijke zorgverzekeraar mij zo goed heeft geholpen. Ik zocht een zorgverlener met een christelijke achtergrond. Maar ook 1 die gespecialiseerd was in mijn problematiek. Zelf zag ik al snel door de bomen het bos niet meer.

Mevrouw De Groot, Gouda

Ook interessant