De christelijke | Zorgcoach

De christelijke | Zorgcoach helpt en begeleidt. Door ziekenhuizen te vergelijken. Of een second opinion met u te bespreken. Meer weten over wijkverpleging of het pgb? Ook dan bent u bij de zorgcoach aan het juiste adres. Zo helpen we u bij het vinden van zorg die bij u past.

Persoonlijke hulp van de zorgcoach

Als u zorg nodig heeft, valt het soms niet mee om alles te vinden en te regelen. Wij helpen u daar graag bij. De zorgcoach helpt u bij het aanvragen en regelen van zorg.

Bel 071 308 38 89
maandag t/m vrijdag: 9.00-17.00 uur

Kunt u om een medische reden even niet thuis wonen? Dan kunt u tijdelijk herstellen in een eerstelijnsverblijf (Elv). De christelijke | Zorgcoach kan u helpen met het vinden van een eerstelijnsverblijf. En kan u vertellen wat een eerstelijnsverblijf inhoudt, hoe het werkt en hoe u het regelt.

Zwanger zijn is een bijzondere tijd. Daar wilt u zorgeloos van genieten. De christelijke | Zorgcoach kan het kraampakket voor u aanvragen en helpen bij het regelen van zorg. Denk aan het kiezen van een verloskundepraktijk, regelen van kraamzorg of het vinden van een geboortehotel. Zeker handig als u zwanger bent van een eerste kindje.

Lees meer over de geboorteservice

Op zoek naar een zorgverlener die gecombineerde leefstijlinterventie in uw regio aanbiedt? De christelijke | Zorgcoach kan u hierbij helpen.

Meer over gecombineerde leefstijlinterventie

Soms zit een huisartsenpraktijk vol en neemt deze geen nieuwe patiënten meer aan. Hulp nodig? De Zorgcoach probeert voor u een huisarts te vinden.

Ik zoek een nieuwe huisarts 

Contact met onze Zorgcoach

Bel 071 308 38 89

maandag t/m vrijdag 9.00 tot 17.00 uur

Vindt u het lastig om een ziekenhuis te kiezen? Of bent u benieuwd of uw ziekenhuis mee wil werken aan een behandeling waarbij geen embryo’s overblijven? De christelijke | Zorgcoach zoekt het graag voor u uit.

Lees meer over IVF

Zorgt u voor iemand? Bijvoorbeeld voor uw ouders of buurman? Dan bent u 1 van de ongeveer 3,5 miljoen mantelzorgers in Nederland. De christelijke | Zorgcoach weet wat u vergoed krijgt en denkt met u mee.

Lees meer over mantelzorg

De christelijke | Zorgcoach kan u helpen bij vragen. Of met het vinden van een zorgverlener voor persoonlijke alarmeringsapparatuur.

Check of u recht heeft op een vergoeding

Heeft u vragen over geestelijke gezondheidszorg? Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met wachttijdbemiddeling of met het vinden van de juiste zorgverlener. Bijvoorbeeld als uw zorgverlener zijn omzetplafond heeft bereikt.

Bent u onder behandeling van een arts? En wilt u graag de mening van een andere specialist? De christelijke | Zorgcoach helpt u graag bij het aanvragen van een second opinion van Nederlandse of buitenlandse artsen.

Lees meer over second opinion

Voor herniazorg moet u meestal enkele weken op een afspraak bij een specialist wachten. Met een sneldiagnose kunt u binnen 5 dagen terecht bij een zorgaanbieder. En hoort u direct op 1 dag wat er aan de hand is. Zo weet u snel of er een vervolgactie nodig is.
Heeft u een persoonsgebonden budget (pgb)? Dan koopt u zelf uw zorg in. De christelijke | Zorgcoach helpt bij het vinden van een wijkverpleegkundige. Als uw pgb-aanvraag wordt afgewezen, kan de zorgcoach een geschikte thuiszorgorganisatie vinden.

Heeft u vragen over uw medische behandeling? Ontvang digitaal advies van een team medisch specialisten. Sneller dan een second opinion én anoniem.

Lees meer over Tweede arts online

Moet u lang wachten op een behandeling? Of op een 1e afspraak bij de specialist? De christelijke | Zorgcoach gaat voor u op zoek naar een ziekenhuis waar u sneller wordt geholpen. Soms bent u zelfs direct aan de beurt.

Lees meer over wachttijdbemiddeling

Wilt u thuis hulp bij verpleging en verzorging? Een wijkverpleegkundige kan u deze zorg geven. De christelijke | Zorgcoach weet precies welke zorg u thuis kunt krijgen.

Lees meer over wijkverpleging

Wilt u weten welk ziekenhuis de beste zorg biedt voor uw aandoening? De christelijke | Zorgcoach vergelijkt ziekenhuizen én behandelingen voor u en maakt daarna een persoonlijk rapport voor u.

Lees meer over ziekenhuizen vergelijken

Verhuist u? In de Zorggids vindt u een nieuwe huisarts, tandarts of fysiotherapeut bij u in de buurt.

Vind uw zorgverlener

Kosten van een behandeling

Wat u zelf moet betalen, is soms moeilijk te zeggen. U moet weten wat de kosten van de behandeling zijn, of de prijs die wij voor de behandeling hebben afgesproken. Soms betaalt u ook eigen risico of een eigen bijdrage. De zorgcoach kan u vertellen wat u zelf betaalt.

Zorgbemiddeling bij christelijke zorg

Hulp nodig bij het vinden van christelijke zorg? Dan staan we natuurlijk ook voor u klaar. Op zoek naar een ziekenhuis voor IVF? Of zoekt u een zorgverlener voor psychische zorg (GGZ) of wijkverpleging? De zorgcoach helpt u graag.