Verpleging en verzorging

Heeft u thuis zorg nodig? Of wilt u op krachten komen in een herstellingsoord? Of bent u op zoek naar passende zorg rondom het levenseinde? Wij helpen u om de juiste zorg te vinden. Zorg die bij u past.

Wijkzorg

Woont u in een proefgebied waar we 1 voorkeursaanbieder hebben voor wijkzorg? Als deze zorg niet aan uw wensen voldoet, zoeken we voor u een christelijke zorgaanbieder.

Herstellingsoord of Zorghotel

In een herstellingsoord of zorghotel kunt u herstellen na een operatie of van een ziekte. In een christelijke herstellingsoord kunt u ook terecht bij klachten die te maken hebben met lichaam en geest.

Palliatieve zorg

Palliatieve zorg is zorg rondom het levenseinde. Genezen gaat dan over in verzorgen. De zorg is gericht op kwaliteit van leven en het verminderen van het lijden. Zorg die u thuis krijgt of in een hospice.

Christelijk Zoekadvies

Zoekt u een christelijke zorgverlener en vindt u deze niet via de Zorggids of Ikzoekchristelijkehulp.nl? Of wilt u graag hulp en advies? Dan helpen wij u graag met de service Christelijk zoekadvies.

Thuiszorg

U kunt kiezen voor christelijke thuiszorg. In de visie van een christelijke organisatie is vaak een duidelijk standpunt opgenomen tegen euthanasie. En dat u zorg krijgt volgens Bijbelse normen en waarden.

Zorgbemiddeling christelijke zorg

De christelijke | Zorgcoach helpt en begeleidt u bij uw zorgvragen. En ook bij het vinden van christelijke zorg. Bijvoorbeeld bij wijkzorg of psychologische zorg (GGZ). Maak gerust gebruik van deze service.

Vergoedingenoverzicht

In het vergoedingenoverzicht ziet u welke zorg we vergoeden. En vanuit welke zorgverzekering. De vergoedingen staan per thema bij elkaar. U vindt zo snel de zorg die u zoekt.