Herinneringen maken

Wat zijn jouw favoriete herinneringen als kind? Vaak hebben die te maken met vakanties. Momenten waarop je even alle aandacht van je ouders had. Een fijne wandeling. Een goed gesprek. Herinneringen maken zijn erg belangrijk voor een sterk gezin.

Samen herinneringen maken

Van goede herinneringen kun je lang nagenieten. In deze podcast vertelt Daniëlle Koudijs waarom herinneringen maken belangrijk is voor een gezin.

Luister naar podcast 5

Blijvende herinneringen

Echt samen iets doen, plezier maken en nieuwe dingen beleven zorgen ervoor dat je emoties verbindt aan de herinnering. Het maakt dat je de herinnering beter opslaat in je hersenen. En van die mooie herinneringen kun je later steeds weer genieten.

Maak samen herinneringen

Een feestelijke pannenkoekentaart

Duik samen de keuken in en maak deze heerlijke pannenkoekentaart met fruit en hangop. Praat elkaar ondertussen bij over de afgelopen week. Wat was jouw hoogtepunt van de week? Wat was minder leuk? Samen koken is een heerlijke manier om samen herinneringen te maken.

Bekijk het recept (pdf)

Vraag nu het Sterke gezinnen | Doeboek aan

Tijd maken voor je gezin kan best lastig zijn. Toch is het heel waardevol. Even alle aandacht voor elkaar. De herinneringen die je samen maakt, zijn goud waard. Met het Sterke gezinnen | Doeboek dagen we jullie uit om op een actieve manier aan je gezin te bouwen. Het Doeboek heeft 12 challenges. Durven jullie de uitdaging aan?

Vraag dan het Sterke gezinnen | Doeboek aan!

Meer inspiratie

Een boom als herinnering

Hebben jullie iets te vieren? Of is er een bijzonder moment wat je wilt herdenken? Samen met Staatbosbeheer kun je nu een boom planten. Zo heb je een tastbaar bewijs én een bijzondere herinnering.

De leukste blotevoetenpaden van Nederland

Kriebelende grassprieten, fluweelzacht zand en heerlijk vettige modder. Op blote voeten voel je precies op welke ondergrond je loopt en sta je letterlijk in contact met de natuur.

Geocachen

Ga met elkaar op schattenjacht. Door heel Nederland liggen schatten (caches) verstopt. Elke schat heeft gps-coördinaten. Met je telefoon kun je die coördinaten vinden. En dan vind je de schat.

Zomerjournal

Ook dit jaar maakt Power to the Mama's weer een prachtig zomerjournal. 44 pagina's vol leuke activiteiten voor de zomervakantie. Om samen herinneringen te maken.

4e Musketier

Ga je mee op avontuur? De vader-zoon en vader-dochter weekenden zijn uniek. Spellen, praatjes, verwerking en unieke 1 op 1 tijd maken het weekend bij 4M onvergetelijk. Wij vergoeden dit weekend niet.

Vader-tiener mystery event

Hart voor het gezin organiseert events voor vaders en tieners. Even tijd samen, aandacht voor elkaar. Een event van vaders voor vaders. Met dit jaar een leuke slaapplek. Wij vergoeden dit weekend niet.

Moeder-dochterweekend

In het drukke leven van alledag is bewust investeren in de relatie met je dochter of moeder kostbaar. Échte quality time met elkaar is goud waard! Wij vergoeden deze dagen niet.