Welkom

Welkom bij De christelijke zorgverzekeraar!

We helpen u graag goed op weg. Aan u, als nieuwe klant, vertellen we graag over onze services en digitaal gemak.

Onze zorg kopen we landelijk in

De christelijke zorgverzekeraar is onderdeel van Zilveren Kruis. Zorg voor De christelijke zorgverzekeraar koopt Zilveren Kruis in. Daardoor krijgt u landelijk goede zorg. En (christelijke) vergoedingen en service van De christelijke zorgverzekeraar.

Vind een zorgverlener

Wij maken afspraken met algemene en christelijke zorgverleners. Soms raken geloof en zorg elkaar. Dan is het fijn als u een zorgverlener vindt die u begrijpt.

Certificaat Christelijke Zorg

Het certificaat is een bewijs dat een organisaties of zorgverlener werkt vanuit een christelijke basis. Het belooft u professionele zorg met aandacht voor uw geloof. Dit certificaat geldt soms als voorwaarde voor vergoeding.

Kies voor online gemak

Als u uw rekeningen online opstuurt, heeft u binnen 2 werkdagen het geld op uw rekening. Dit kan via Mijn | Polis. En ook via onze handige De christelijke | App voor tablet of smartphone.

Vraag hulp aan De christelijke | Zorgcoach

Staat u op een wachtlijst bij het ziekenhuis? De christelijke | Zorgcoach helpt u om sneller aan de beurt te zijn. En helpt u ook bij het vinden van bijvoorbeeld een christelijke psycholoog.

Stel uw vraag aan De christelijke | Vertrouwensarts

Soms heeft u vragen waar u zelf niet uitkomt. De Vertrouwensarts helpt u bij vragen over christelijk verantwoorde zorg. Bijvoorbeeld als het gaat over gezinsplanning.

Gebruik onze services

Speciaal voor alle klanten hebben we extra services. Deze kosten u niets extra’s. Krijg hulp bij het vinden van een (christelijke) zorgverlener. Of vraag de NPV-Levenswensverklaring aan.

Regel een machtiging voor informatie over uw polis

Met uw toestemming kan iemand anders uw zaken regelen. Bijvoorbeeld uw mantelzorger of ouders. Wij mogen die persoon dan informatie geven over uw polis.

Zorgen voor jezelf en de ander

We maken programma’s die mensen helpen om goed voor zichzelf en de ander te zorgen. Sterke relaties, Ouder worden en Geloof en gezondheid. Hoe we dit doen? Via podcasts, informatie, gesprekskaartjes, werkboekjes en nog veel meer.

Ook interessant