Wij geloven dat het samen kan

Als christelijke zorgverzekeraar brengen we geloof, zorg en gezondheid samen. We komen op voor bescherming van het leven. We werken aan inzicht, behoud en kwaliteit van christelijke zorg. En we moedigen mensen aan om geloof en gezondheid een plek te geven in hun leven. Ontdek waarom wij als zorgverzekeraar voor u de beste keuze zijn.

3 voordelen van een christelijke zorgverzekeraar

Bescherming van het leven

We hebben bedenkingen of bezwaren bij behandelingen die het leven beëindigen of ingrijpend veranderen. Daar zijn we eerlijk over. Mensen maken hierin wel zelf keuzes. Onze bewogenheid en Gods liefde hangen niet van die keuzes af. We helpen waar dat kan.

Christelijke zorg en hulp

We geven financiële steun voor wetenschappelijk onderzoek vanuit een christelijke kijk. En voor ikzoekchristelijkehulp.nl, een vindplaats voor christelijke zorg. Ook hebben we de services Christelijk zoekadvies, Online zelfhulp en De vertrouwensarts.

Zorgen voor jezelf en de ander

We ontwikkelen programma’s die mensen helpen om goed voor zichzelf en de ander te zorgen. Hoe we dit doen? Via podcasts, informatie, gesprekskaartjes, werkboekjes en nog veel meer. Bekijk al onze programma's op Zorgen voor elkaar.

U kunt kiezen uit 2 basisverzekeringen

Principe Polis Budget


Naturapolis met selectieve contractering

U krijgt 100% vergoed bij een deel van de ziekenhuizen met contract (geselecteerde ziekenhuizen). En bij alle zorgverleners met contract.

U krijgt 75% vergoed bij niet geselecteerde ziekenhuizen en zorgverleners zonder contract. Dit is 75% van het gemiddeld tarief waarvoor wij de zorg hebben ingekocht bij zorgverleners en ziekenhuizen met contract.

€ {premie.zvwl.eigenrisico.0}
per maand in 2024
Bereken direct uw premie
Meer over Principe Polis Budget
Meest gekozen

Principe Polis


Naturapolis

U krijgt 100% vergoed bij alle ziekenhuizen met contract. En bij alle zorgverleners met contract.

U krijgt 75% vergoed bij ziekenhuizen en zorgverleners zonder contract. Dit is 75% van het gemiddeld tarief waarvoor wij de zorg hebben ingekocht bij zorgverleners en ziekenhuizen met contract.

€ {premie.zvw.eigenrisico.0}
per maand in 2024
Bereken direct uw premie
Meer over Principe Polis

We staan voor de bescherming van het leven

Prof. dr. J.J. Polder, voorzitter De christelijke | Adviesraad

‘De christelijke | Adviesraad heeft als taak te bewaken dat De christelijke zorgverzekeraar trouw blijft aan haar identiteit en missie. Daarom brengen wij advies uit bij kansen en dilemma’s die zich aandienen.’

Jacoline Lesmeister-de Mooij, medewerker Klantenservice

‘Werken en geloven komt samen in ons werk. We stimuleren elkaar om te luisteren met ons hart. Kunnen we nog iets extra’s betekenen voor iemand? En net dat stapje extra zetten als dat nodig is? Het zijn de christelijke normen en waarden waar ik me zo thuis bij voel. Ik voel me gezegend dat ik zo mag werken.’

Wij brengen geloof, zorg en gezondheid samen

  • Wij staan voor de beschermwaardigheid van het leven.
  • Wij zorgen ervoor dat er christelijke zorg en hulp is.
  • We inspireren voor jezelf en elkaar te zorgen.

Klantenservice

071 308 38 88

(ma-vr, 8.30 - 17.30 uur) 

Download onze app

Speciaal voor u