Present! Light

Medewerkers met een collectief contract bij De christelijke zorgverzekeraar kunnen gebruikmaken van Present! Light van Zilveren Kruis. Met deze service geeft Zilveren Kruis toegang tot verschillende gezondheidsoplossingen voor uw medewerkers.
Man op racefiets naar werk

Zorg voor mentaal sterke medewerkers

Mentaal sterke medewerkers gaan goed om met uitdagingen als werkdruk en veranderende omstandigheden. Met (online) trainingen, cursussen en coaching van Present! Light versterkt u uw medewerkers. Zij kunnen kiezen voor de online zelfhulpmodules via Stichting mirro. Daarnaast kunnen uw medewerkers ook kiezen voor online christelijke zelfhulp. Dit valt niet onder Present! Light van Zilveren Kruis. De christelijke zorgverzekeraar biedt dit aan via Eleos.

Houd uw medewerkers fysiek fit

Met Present! Light biedt Zilveren Kruis een keus aan bewegingsprogramma’s, sportlessen en workshops over gezond eten en slapen voeding. Zo helpen we uw medewerkers gezonde keuzes te maken.

Help uw medewerker aan een gezonde leefstijl

Een prettige werkomgeving is een voorwaarde voor een nuttige werkdag. Gezondheids-oplossingen van Present! Light geven u advies en praktische hulp voor het inrichten van zo’n werkplek.

Krijg hulp bij verzuim

Zilveren Kruis helpt ook als het even tegenzit. Bijvoorbeeld met hulp om verzuim te voorkomen en hulp bij terugkeer naar het werk na ziekte. Lees meer over Present! Light en de kosten van de programma’s op de website van Zilveren Kruis.

Naar Present! Light