Houd me vast

Kees (34) en Lieselotte de Jong (38) werden uitgenodigd om in een weekend het programma Houd me vast te volgen. 'Het werd een reis waarvan we niet wisten waar die naartoe zou gaan en wat we zouden tegenkomen. Dat was spannend, maar het werd de meest bijzondere reis van ons leven.'

Kees en Lieselotte hadden een pittige tijd achter de rug

“Er gebeurde veel in ons leven, dat ons persoonlijk, maar ook als stel beïnvloedde”, vertelt Kees. “Langzaam en ongemerkt raakten we de verbinding met elkaar kwijt. We konden elkaar niet meer geven wat we nodig hadden. Het gevolg was een buitenechtelijke relatie.” “Na een zware tijd van strijden, kozen we ervoor om samen verder gaan”, vult Lieselotte aan.

Samen volgden ze de cursus Houd me vast

De cursus is te volgen via EFT of stichting De Vluchtheuvel. “Een weekend lang gingen we in het bijzijn van een EFT-relatietherapeut aan de slag met verschillende thema’s die kenmerkend zijn voor iedere relatie. Een spannende reis die ons op plekken bracht waar we nog niet eerder waren geweest. Onze therapeut speelde daarin een belangrijke rol. Zij zorgde ervoor dat de reis veilig voelde: door de juiste vragen te stellen en ons stil te zetten als dat nodig was. We stapten uit bij mooie, maar ook pijnlijke plekken die ons huwelijk hadden gekleurd. De verbondenheid was tijdens deze reis zo intens.” 

Het stel gunt deze reis aan ieder echtpaar

“De formule”, lacht Kees, “is een goede therapeut, een veilige omgeving waar alles er mag zijn, een weekend weg waarin alles op elkaar afgestemd is en lieve mensen die voor je klaar staan.”

Het verbeteren van je relatie staat centraal

'Houd me vast’ is ‘EFT-lite’, de cursus om je (partner)relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen. En je leert om onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Je brengt hiermee meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en voor je kinderen!

‘Houd me vast’ is een cursus van 8 x 2 uur

Een hiervoor getrainde EFT-therapeut geeft de cursus. U gaat actief aan de slag met het gelijknamige boek en gespreksoefeningen. Kijk voor meer informatie en aanmelden op: EFT of stichting De Vluchtheuvel

De christelijke zorgverzekeraar heeft een vergoeding vanaf de Mediumpolis

Wij hebben een vergoeding voor de cursus Houd me vast vanaf de Mediumpolis. Heeft u geen vergoeding? Dan betaalt u de kosten zelf.


Ook interessant