Beweging

Met kleine veranderingen in je beweging kun je aan jouw gezondheid werken. Doe wat bij jou past. We inspireren je en laten zien hoe je in je dagritme extra kunt bewegen.

Bewegen wanneer het jou uitkomt

Ontdek onze serie beweegvideo’s met verschillende oefeningen. Er zijn 2 niveaus: gemiddeld en makkelijk. Het kost je niets, je bent in een kwartiertje klaar, je hoeft de deur niet uit. Dus, doe mee!

Kom in beweging

Vrolijk bewegen met Joël Kruisselbrink

Bewegen is goed voor iedereen! Ook als je oud(er) bent. Bewegingsagoog Joël (Lelie zorggroep) laat zien dat je met weinig materialen op een leuke manier kunt bewegen door te spelen. Door met elkaar leuke oefeningen te doen, beweeg je meer en met plezier.

Ga aan de slag

 Aandacht voor beweging

Gerdo Rozeboom
Seminar
23 minuten luisteren

Goede gesprekken over beweging

Met experts gaan we in gesprek over fitter worden. Wat zet jou aan om in beweging te komen? Hoe blijf je in beweging? Ontdek wat een gezonde balans is.
Gezondheidstip
4 minuten lezen

Zorg voor extra beweging

Bij sporten denken veel mensen aan het leveren van een (zware) lichamelijke prestatie. Ook met een minder goede conditie kun je extra bewegen.
Tip
3 minuten lezen

Ga lekker op pad

Ben je het zat om steeds hetzelfde rondje te lopen of fietsen? We delen graag wat apps met je voor motivatie. En ook leuke routes. Ontdek hoe mooi Nederland is.

Robbie heeft kanker maar blijft positief

Robbie Hageman laat zich niet stoppen door een tumor. Hij gelooft in genezing. En als het niet zo is, is hij positief tot het einde toe. Hij wilde gewoon blijven boksen. Benieuwd wat hem motiveert?

Bekijk de video

Sportmedisch onderzoek

Wil je (weer) gaan sporten maar weet je niet zeker of dit veilig is? Dan is een sportmedisch onderzoek, een sportkeuring of een inspanningsonderzoek misschien een goed idee. Wij hebben een vergoeding in onze aanvullende verzekeringen.

Bekijk de vergoeding