Ontspanning

Rust en slaap is nodig voor lichamelijk herstel. Rust van de ziel geeft ademruimte en levenskracht. We leren je hoe je met (meer) aandacht kunt leven en rust kunt vinden.

Oefenen in het ontspannen

Wat hebben we ontspanning nodig als onrust groeit! Met de ontspanningsoefeningen van Daniëlle van de Lagemaat kun je proberen te ontspannen en écht tot rust te komen.

Naar de ontspanningsoefeningen

Toe aan goede nachtrust?

Lekker slapen is niet alleen fijn, het is ook nog eens gezond. Want met voldoende slaap voel je je fitter en vol energie. We vertellen je graag meer over slaap en geven je tips.

Lees meer over slaap

Aandacht voor ontspanning

Jos Leijenhorst, directeur Pro Life en Nicole Bolweg, communicatieadviseur
Podcast
45 minuten luisteren

Volg de podcastserie ontspanning

Carolien Luitjes is presentator bij de Reformatorische Omroep. Ze vraagt bekende christenen of geloof en ontspanning samengaan. Prachtige gesprekken!
Danielle van Lagemaat
Podcast
30 minuten luisteren

Goede gesprekken over ontspanning

Met Daniëlle van de Lagemaat gaan we in gesprek over ontspannen. Onze levens worden vaak beïnvloed door stress. We moeten op adem komen, maar weten niet altijd hoe.
Boekentip
3 minuten lezen

Lees ontspannen over ontspannen

Lekker met een boek even ontspannen op de bank? Of weet je niet hoe je moet ontspannen? Ontdek wat de kracht van rust is. En hoe je vanuit rust kunt leven en werken.

Jay-Way voelde zich opgebrand

Jay-Way vertelt over zijn depressie. Hij merkte dat hij minder enthousiast was. De blije nummers voelde niet oprecht en hij was erg op mezelf. Hij noemt het ‘opgebrand’. Benieuwd naar zijn uitweg?

Bekijk de video

Online zelfhulp bij slaapproblemen

Lukt het niet om in slaap te komen? Of slaap je niet diep genoeg en rust je niet goed uit? Probeer dan eens een online training. Je leert wat slaap is, hoe slaapproblemen ontstaan en wat je daaraan kunt doen.

Bekijk de training Beter slapen

Ontdek onze vergoedingen en hulp