Zorgbemiddeling bij christelijke zorg

Hulp nodig bij het vinden van christelijke zorg? Dan staan we natuurlijk ook voor u klaar. Op zoek naar een ziekenhuis voor IVF of ICSI? Of zoekt u een zorgverlener voor psychische zorg (GGZ) of wijkverpleging? De christelijke | Zorgcoach helpt u graag.

Wij helpen u ook bij het vinden van christelijke zorg

Christelijke zorg kan van betekenis zijn. Bij een bezoek aan de tandarts is dat niet het geval. Wel in situaties waarbij geloof en zorg elkaar raken. Doordat er levensvragen zijn. Of doordat u vanuit uw geloof andere keuzes maakt. Of als u wilt dat er aandacht is voor uw geloofsgewoonten, zoals bidden en Bijbellezen. Kiest u voor christelijke zorg? Dan helpen wij u graag bij het vinden van de juiste zorg.

IVF en ICSI

U kunt kiezen voor standaard IVF of IVF waarbij er geen bevruchte eicellen overblijven. Op de pagina IVF en ICSI vindt u alle informatie over deze behandelingen. Vindt u het lastig om een ziekenhuis te kiezen? Of bent u benieuwd of uw ziekenhuis mee wil werken aan een behandeling zonder restembryo's? De christelijke | Zorgcoach zoekt het graag voor u uit.

Psychische zorg

Zoekt u een christelijke zorgverlener bij u in de buurt? Misschien is er een lange wachttijd. Of u weet niet waar u naar toe kunt. We kijken graag met u mee welke opties er voor u zijn. Misschien is online hulp iets voor u? U hoeft dan niet daar de locatie te komen. U ontmoet de hulpverlener online, via videobellen. Ook kunt u opdrachten doen via een online portaal.

Wijkzorg

In een aantal regio's hebben wij voor wijkverpleging speciale afspraken gemaakt met zorgaanbieders. Dit noemen wij Zorg in de wijk. In deze regio's bieden de zorgaanbieders wijkverpleging die aansluit bij uw levensovertuiging. Voldoet deze zorg niet aan uw wensen? Dan zoekt De christelijke | Zorgcoach voor u een christelijke zorgaanbieder voor wijkverpleging in uw regio.

Bel De christelijke | Zorgcoach: 071 308 38 89

Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur. Maak gerust gebruik van deze service. Het kost u niets.


Ook interessant