Geldzaken

Bij het afsluiten van uw zorgverzekering geeft u aan hoe u wilt betalen. Bijvoorbeeld per automatische afschrijving en betaalmail. Betaalt u per automatische afschrijving? Dan bepaalt u zelf wanneer wij de premie afschrijven.

Een betalingsregeling afsluiten

Heeft u een rekening ontvangen? Bijvoorbeeld voor het eigen risico? Geen nood aan de man. Betaal het bedrag in delen met een betalingsregeling.

Wat gebeurt er als u niet betaalt?

Kunt u soms een rekening niet betalen? Voor een keer is dat niet erg. Voor een langere periode niet betalen heeft wel belangrijke gevolgen.

Declareer uw zorgkosten

Declareer makkelijk uw zorgkosten via onze app, Mijn | Polis of per post.

Uw rekening betalen

U bepaalt zelf op welke manier u de premie en uw zorgkosten betaalt. Bijvoorbeeld met een automatische afschrijving. Of u betaalt zelf de rekening die u per post of e-mail ontvangt.

U gaat belastingaangifte doen

Voor de belastingaangifte heeft u soms een overzicht nodig van de gemaakte zorgkosten. En misschien heeft u recht op zorgtoeslag?

Uw eigen risico vooraf gespreid betalen

Betaal het verplicht eigen risico van € 385 in 10 delen. U kunt dit elk jaar aanvragen tot 1 februari. Na deze datum gaat uw verzoek in per 1 februari van het volgende jaar.

Uw betaling is op een andere dag afgeschreven

Soms kunnen wij geen afschrijving uitvoeren op de afgesproken datum. Wij begrijpen dat dit vervelend kan zijn.

Zorgkosten betalen In Delen

Een rekening voor zorgkosten komt vaak onverwachts. En als het een hoge rekening is, komt het betalen ervan niet altijd uit. Kies daarom voor Zorgkosten Betalen in Delen.

Informatie voor bewindvoerders, curators en budgetbeheerders

U kunt als bewindvoerder, curator of budgetbeheerder verschillende zaken regelen voor uw cliënt. Wij helpen u hier graag mee.

Ook interessant