Zwanger worden

Wat als zwanger worden niet vanzelf gaat? Welke keuzes zijn er? Wanneer begint het leven eigenlijk? Het zijn vragen die u kunt hebben rondom zwanger worden. Zeker als dat niet op een natuurlijke manier lukt.

Natuurlijke vruchtbaarheidsmethoden

De cursus Sensiplan bij kinderwens is een voorbeeld van een natuurlijke vruchtbaarheidsmethode. Daardoor leert u uw meest vruchtbare dagen te herkennen. Zo vergroot u de kans op een zwangerschap.

IVF en ICSI

Bij standaard IVF en ICSI kunnen er embryo’s overblijven en vernietigd worden. Dit willen we voorkomen. U kunt ervoor kiezen om eicellen in te laten vriezen. Hoe dat werkt? Dat leggen we graag uit.

Omgaan met verminderde vruchtbaarheid

Kunt u zich erbij neerleggen? Is medisch ingrijpen voor u een mogelijkheid? Waar ligt voor u de grens? De Keuzehulp Omgaan met verminderde vruchtbaarheid helpt u. Via informatievideo’s, vragen en opdrachten hoopt de NPV stellen te kunnen helpen bij de vraag wat er bij hen past.

De christelijke | Vertrouwensarts

Soms heeft u vragen waar u zelf niet uitkomt. De Vertrouwensarts helpt u bij vragen over christelijk verantwoorde zorg. Bijvoorbeeld als het gaat over gezinsplanning, vruchtbaarheidsproblemen, orgaandonatie of psychische zorg. Maak kennis met De christelijke | Vertrouwensarts.

Op de pagina Zwanger en geboorte leest u wat u moet regelen als u zwanger bent.