Het G-eetplan

Met ons programma Geloof en gezondheid helpen wij je om je gezond(er) en fit te laten voelen. Dit G-eetplan is daar een mooi voorbeeld van. Het G-eetplan is bedoeld om je te inspireren om gezond(er) te eten. Het is geen dieet. Gezond eten wordt een feestje!

Geniet van gezonde, feestelijke recepten

We hebben een uniek en fantastisch eetplan voor 6 weken. We tellen geen calorieën, maar zorgen elke dag wel voor een goede balans. Ontdek het hier. Meld je je aan voor het programma Geloof en gezondheid? Dan krijg je extra seizoensrecepten. En ontdek je meer over geloof en voeding. 

Recepten zonder ongezonde E-nummers, mét G-nummers! De G van geloof, gezondheid, goed en genieten.

Extra: 4 zomerrecepten

Speciaal voor de zomer hebben we 4 extra recepten: tray bake biologische kip, biefstukspiesen van de BBQ, visgerechten en een vega lekkere soep. Als dat geen feestje wordt? Bij de recepten ontdek je ook meer over de G van geloof en voeding.

Naar de zomerrecepten

Nieuw: 4 taartrecepten

Dit jaar bestaan we 100 jaar. Om dat te vieren, hebben we 4 heerlijke taartrecepten voor je van hobbykok Désirée Ebbers. Amandel-citroentaart, notentaart, hartige courgettetaart en de beroemde Sharlotka appeltaart.

Naar de taartrecepten

Verrassende wentelteefjes

Met appel en walnoot

Geniet van de heerlijke geur van warme appels.

Thaise beefreepjes 

Met paksoi en rijst

Met dit wokgerecht waan je je even in Azië.

Yoghurt ijs

Met noten

Maak het eerder klaar, als je geen half uur kan wachten.

Het G-eetplan is ontwikkeld in samenwerking met Rosaline Ratering McDonald (Arnhem, 1962). Rosaline is onder meer gediplomeerd voedingsdeskundige, aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). En oprichtster van opleidingsinstituut Gezond & Weldoen voor christen leefstijlcoaches.