Vergoeding reiskosten aanvragen

Voor het insturen van vervoerskosten gelden speciale regels. Het gaat om vervoerskosten voor eigen vervoer of het openbaar vervoer. Of als u gereisd heeft met een taxivervoerder, waarmee wij geen afspraken hebben. Het is belangrijk dat u voor uw vervoer eerst toestemming aanvraagt bij onze Vervoerslijn. Hier leest u hoe u uw vervoerskosten kunt insturen. 

Download het juiste formulier hieronder voor een snelle behandeling van uw declaratie. En stuur deze in via De christelijke | App, Mijn | Polis of post.

Insturen via De christelijke | App, Mijn | Polis of post

Sla het formulier op voordat u het invult. Alleen volledig ingevulde én ondertekende formulieren nemen we in behandeling. U kunt meerdere formulieren in 1 keer insturen.

Via De christelijke | App

Maak een foto van de rekening en stuur deze in. Binnen 2 werkdagen ontvangt u uw geld op uw rekening.

Via Mijn | Polis

U scant simpelweg het declaratieformulier. In gemiddeld 2 werkdagen het geld op uw rekening en zichtbaar in het declaratieoverzicht.

Via post

Stuur uw declaratieformulier in een envelop met postzegel naar:
De christelijke zorgverzekeraar t.a.v. afdeling Declaratieservice
Postbus 70001
3000 KB ROTTERDAM

U ontvangt dan in 10 werkdagen uw vergoeding en het declaratieoverzicht.
U hoeft geen bonnen of reisoverzichten mee te sturen. Op ons verzoek moet u wel kunnen aantonen dat u de vervoerskosten heeft gemaakt. Bewaar daarom uw bonnen, reisoverzichten e.d. minimaal 3 jaar.

Ook interessant